duminică, 20 decembrie 2009

portret

nu am intervenit cu nimic ... asa e foto' de la mama ei (adica de la mine :D )

rugaciune sau ...

Sabina pozand pentru Balasa

marlene dietrich

mr.radu sa nu ma certe c-am editat-o prost, pt.ca asa am vrut eu, cu umbre dramatice, cu cearcane, cu "granulatie", motiv pt care am etichetat-o "Inspiratii"

vineri, 18 decembrie 2009

din sania lui Mos Craciun


azi l-am surprins pe Mos Craciun dand ture deasupra Bucurestiului! L-am somat sa ma plimbe si pe mine un pic, pt.ca altfel il desconspir televiziunilor mogule ... Adica l-am fraierit !deoarece ... am facut o foto drept marturie! ... asta numai cu o conditie: blogul meu sa-l consideram televiziune si pe mine "mogulitza" ca "moguloaica" de unde maica!

marți, 15 decembrie 2009

pietricele curgatoare

imaginea era atat de frumoasa, senzatia - la picere atat de placuta! - incat si histograma a iesit de vis!!! Bine, pe vremea cand am facut foto' "histograma" as fi crezut ca-i un peste de ape repezi de munte :D ... acum stiu ca-i de balta!

miercuri, 9 decembrie 2009

un chip si doua atitudini

daca va plac - cat de cat - aceste doua portrete, meritul este exclusiv al Simonei, care s-a comportat ca un model profesionist (iar eu ca un fotograf foarte amator!). Multumesc Simoooooo'


marți, 1 decembrie 2009

facand abstractie de abstract!

salut, celor care mi-au lasat commenturi cu rezultatul quizului sau mi-au dat mail privat cu acesta, deja le-am trimis rezultatul si sper sa fie multumiti de el, ..., cine mai doreste... sa pofteste la quizul de mai jos!