miercuri, 20 iunie 2012

Toti oamenii presedintelui...

Delegatia oficiala care va participa pe 28 iunie la Consiliul Europei

Presedintele: ... direct de pe plaja din Neptun 
Prima doamna a tarinii: Doamna ... din Plescoi
Adevaratul prim ministru: insotit de ungurenii lui (imaginari)
Adevaratul premier, de rezerva: adica un prim ministru mai mic, mic, mic
Scenaristi: Laz cel Verde & Alba ca Zapada
Badigard de paispe stele: Generalul OOO! 
Bunica, mama si fata justitiei: MM cu olita de noapte - bagaj de mana


PR: Pata de la icr si mirositoare narcisista
Cameraman: Danila Prepeleac, va filma cu pixul albatru din care mai si suge
Responsabil cu buna dispozitie: Michael te iubimmmmm.... 
Ofiteri de presa: Bulina (este in valiza) si Labeunu

Imi cer scuze mimilor din Barcelona si Madrid pentru ca le-am asociat imaginea cu aceste personaje, dar e vorba de un pamflet! 

marți, 19 iunie 2012

problema existentiala, buna de dat la bac ...


pe o bucata din strada Pictor Verona, intr-o zi de duminica, ora 13.00 (numai buna de foto! :)) ) cate dslr-uri trec din ambele directii intr-o unitate de timp?
Avem: L=100 m; l=20 m si T=5 min.

In imagine sunt 35, nu va straduiti sa le numarati, dar nu este raspunsul corect. Trec mult mai multe, atatea ciuperci am reusit eu sa culeg. ... sunt atat de multe incat unii fotografi profesionisti dezvolta frustrari (am vazut eu si l-am si citit), unele organizatii fotografice se simt amenintate de invazia de fotografi nihilisti care le calca teritoriul Bucurestiului lor drag, altii isi inghesuie aparatul in tasca ingroziti ca sunt parte din fenomentul care se vrea eclatant, dar e - in realitate - globalizant.

Si acum sa rezolvam problema existentiala enentata mai sus: Ce ar fi purtat de gat, pe umar, in geanta dedicata, in pumn (asta chiar e fitza), cateodata si la ochi, cei 35 de posesori de DSL-uri surprinsi de mine, daca nu se inventa fotografia? ... Dar eu? cred ca o pana de scris.

duminică, 17 iunie 2012

Draga, blogul este ca cafeaua ...

cel putin al meu, as fi putut scrie "ca tigara", dar ratam cacofonia, as fi putut scrie "ca fotografia" dar... aici voi reveni, probabil chiar maine. De ce zic asta, pentru ca este chestia de care poti sa te apuci si sa te lasi, ori de cate ori ai chef, pentru ca -    infirm astfel unele teorii - nu da nicio adictie, pentru ca iti consumi timpul (uneori si banii) in exces si pentru ca iti da senzatia ca te si energizeaza, stimuleaza intelectual, umanizeaza (caci, se pare, ca numai omul bea cafea si numai omul scrie bloguri). Ah! da mai e si socializarea! Ar fi trebuit sa incep cu ea! Pentru ca si una si altul se consuma la "o tacla".
Poate ca n-ai inteles tu exact, de ce m-am lasat de blog, asa cum poate ca este adevarat ca m-am apucat de blog doar pentru ca era o moda (acum e un business, evident nu pentru mine, sau un act de cultura, cu atat mai mult NU in cazul meu). Si poate acum cand eu m-am gandit si tu m-ai convis sa ma apuc iar de scris si fotografiat, poate te (re)apuci si tu de citit si comentat ce scrie prin el. Ar fi ceva.

Pentru inceput, draga, as vrea sa vezi ... chestia asta