duminică, 20 decembrie 2009

portret

nu am intervenit cu nimic ... asa e foto' de la mama ei (adica de la mine :D )

10 comentarii:

  1. Foarte frumoase imaginile, imi plac foarte mult, ma refer la cele color, f reusite si iluminarile, un picut capul intors mai spre dreapta ta trebuia la prima

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place textura parului, bine este adevarat ca modelul are si un par extraordinar:D incadrarea este foarte buna, singurul lucru de mentionat este ca ar trebui lucrata putin textura pielii (asta doar pentru cazul de "portofoliu", sa ne intelegem), astfel este foarte bine si oricum cred ca tu ai vrut sa o lasi asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte tare parul, ai detalii in negru ceea ce este foarte bine
    de editare mi-ai spus sa nu iti vorbesc

    modelul este cam tris, ai vrut tu starea asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Un clasic foarte reusit. De ce? Culoare placuta a pielii, lumina corecta in ochi, incadrare corecta, ax optic corect. Ce as mai fi facut eu? As fi facut textura pielii mai soft.

    RăspundețiȘtergere
  5. dragi colegi, sa recunosti ca esti prost este un act de curaj! iar eu sunt exact asa (proasta si curajoasa) si recunosc ca nu am nici cea mai vaga idee cum sa fac textura pielii mai soft!!!! cine ma mediteaza? aici pe blog sau in particular??? e urgent si important, cu deosebit respect pt cei care stiu sa faca textura pielii soft... si in general pt toti profesorii, colegii si prietenii din Dalles.
    PS. Multumesc Catalin, stiu cu "f"-urile au fost de incurajare , lucru care ma face sa apreciez cu atat mai mult cuvintele tale.

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place fotografie: lumina, incadrarea, expresia, culorile

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti explic eu ce si cum e cu pielea si cum ii modifici textura. Da-mi add pe messenger. id'u e tanasescu_alex.

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc frumos celor care mi-au dat "mura-n gura pe mai", ii multumesc mult si lui alex, intre timp s-a rezolvat :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Reusit portretul, imi place ! Cat despre textura pielii, ma gandesc eu ca ar merge facut cate ceva si inainte de a face fotografia, cu ceva machiaj potrivit si asa scapi de procesarea ulterioara in photoshop. Nu ma pricep, dar ma dau si eu cu parerea :)

    RăspundețiȘtergere
  10. E un portret reusit.
    La multi ani !

    RăspundețiȘtergere