vineri, 29 ianuarie 2010

... pescarii secolului XXi ...


si in cuvinte si in imagini este greu de povestit ce sentiment mi-a dat intoarcerea pescarilor din Sarichioi ...

5 comentarii:

  1. imi place foarte mult prelucrarea, da un aspect de pictura:) cred ca mergea un cadru mai larg, este putin inghesuita...deci daca ai cropuit si asa cred, lasa cadrul mai larg.
    o zi minunata!

    RăspundețiȘtergere
  2. am cropuit-o pt ca 1) in dreapta chiar asa se termina fotografia originala ... 2) in stanga nu mai era nimic ... ceva stalpi si cabluri suspendate... mai mult nu cred ca se putea face. Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. apropo de titlu va supun atentiei un interviu aici.

    RăspundețiȘtergere
  4. pt cornel, multumesc, se pare ca suntem de acord intr-o privinta, cu cat esti mai talentant, cu atat esti mai bun, cu atat esti mai generos si mai plin de bun-simt... de fapt cred ca-i invers, modestia, educatia si generozitatea fac dintr-un fotograf bun un fotograf recunoscut si valoros(si iubit de societate) ... "boul" ramane sa-si rumege frustarile pe alte si alte pagini de blog... multumesc inca o data ... pace frate

    RăspundețiȘtergere
  5. Gataaa, va impacati! Ce bineeee!

    PS: Cornel imi pare rau ca ti-am sters comentariul (si pe al tau si pe al lui horrhe) de pe blog dar am facut-o din solidaritate cu colega mea. Nu e frumos sa ne jignim si sa aruncam vorbe urate in mod gratuit. Nici eu nici Manuela nu ne consideram mari fotografe, am venit la acest curs ca sa vedem cu ce se mananca fotografia, sa invatam.Daca poti sa ne ajuti cu ceva ajuta-ne cu un sfat. Mie mi-ai dat deja unul si o sa tin seama de el.

    PS: Manuela sa stii ca horhhe si-a cerut scuze fata de cursantii de la Dalles: http://pozaruamator.blogspot.com/2010/01/oligofrenie-sau-indiferenta-dusa-la.html#comments

    RăspundețiȘtergere