sâmbătă, 16 octombrie 2010

terra madre, here I come! - si cu asta inchei seria V.N. 2009!


pe 23 si 24 imi voi regasi originile la Vulcanii Nororiosi! Aceasta este fotografia mea preferata facuta acolo! ... ma intreb cam ce nota as fi luat daca ma inscriam la cursul foto tinut de sotii Agarici (nu radeti, asa le zice) sau ca sa fiu mai corecta de Paul Agarici si sotia... la o alta scoala de arte si meserii. Cea care a luat "nota maxima" este o baba Oare pe mine ma primeau la curs cu foto asta?
Departe de mine dorinta de a face reclama acelor cursuri, asa cum departe de mine intentia de a ii defaima, dar ma gandeam asa si eu ...

Ce calificativ mi-ati da: porcoasa... interesanta .... profunda ..... Maxim artistica.....

PS. Nu ma astept ca lectorii de la care am invatat eu fotografia, sa comenteze si va spun si de ce:
Luca Achim - nu se uita pe bloguri, nu-i place ideea! Catalin Savulescu - el se uita, dar nu la mine! Feri - trage mereu cu ochiul pentru ca ma apreciaza, dar e suparat pe mine si nu ma comenteaza :D! Fotomaniacul - se rade in tacere cand nu se enerveaza - si el ma place :D! Cat despre RB(D) cum ii zic eu ... n-are timp sa scrie pt ca trage "sania pe uscat" (de la Agarici vedere) mai bine zis se bate cu morile de vant! Si ca veni vorba de agarici si rbd, de ce oare "dlul dl" nu mi-a postat comentariul pe blogu-i de alama?

8 comentarii:

  1. eu as face-o tablou (nu glumesc), tocmai pt ca nu ma pot hotari intre calificative, deci e de bine.

    in rest, am admirat muta foto castigatoare la scoala de arte si meserii(parca...)

    RăspundețiȘtergere
  2. ...mai !
    ..eu nu trag cu ochiul ..eu trec pe unde sunt bine primit ...privesc si cind imi place si/sau nu imi place ceva ..comentez...!

    .asta cu profesorii si lectorii e cea mai tare.cel putin dupa DEX ..! imaginea postata de tine ma face sa cred k nu a fost inutil efortul maxim (...maxim am zis ...)pe care l-am facut cu scoala si studioul improvizatela UP Dalles pentru toti participantii la curs adica 128 de cursanti...!
    ..iar satisfactia este cu atit mai mare cu cit mai mult de jumatate fotografiaza ,posteaza ..cistiga premiii ..discuta si se intilnesc pentru ...FOTOGRAFIE ..!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ feri, tatal "definitiei" este platon! problema e ca dexul are legatura cu ideea initiala de definitie, cam cat are maneaua cu muzica preclasica! ...
    cat despre imagine, este facuta pe 25 octombrie 2009, deci la numai o saptamana de la inceperea cursurilor! ... vedem cum am evoluat in seria noua ce va veni de la vulcani sapt viitore!...
    cat despre noi cei 128 cursanti, cand ne faceti inculti, puturosi etc. cand aveti satisfactii maxime pt ca ne-ati fost lector si profesor etc!
    sper ca nu v-am suparat iar! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. citez..
    ...cat despre noi cei 128 cursanti, cand ne faceti inculti, puturosi etc. cand aveti satisfactii maxime pt ca ne-ati fost lector si profesor etc...!

    te rog sa imi spui macar un cursant ...pe care in lectorimea si profesorimea mea l-am jignit ...nici macar pe cel care mi-a distrus un blitz si mi_ descompletat trusa de 3 ...nu l-am miriiit ...!

    ps ...desi nu sunt apostol...nu m-am suparta nici acum

    RăspundețiȘtergere
  5. @feri - dupa cum poate ai remarcat, am vbit la plural ...ne faceti... ne dregeti,
    pt ca - foarte adevarat! - niciodata TU nu ne-ai vorbit urat si poate nici nu ai gandit urat despre noi, dar sunt ne-numarate situatiile in care dinu lazar a aruncat cu fiere si noroi in (unii) dintre noi si ... desi m-as fi asteptat sa ne tii parte, te-ai grabit sa-l aprobi!
    de aici pluralul, el a scris (dl-ul adica) ironii, sarcasme, ... si tu l-ai intarit in mojicia lui ... adevarat?
    ...
    numai si numai la asta m-am referit! astfel incat ma bucur sa aflu ca tot nu te-am suparat, mai ales ca nu a fost NICIODATA in intentia mea!
    ...
    pace fratele meu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ calin - care nu a scris aici, dar a privit si mi-a facut cea mai mare onoare posibila, alaturand fotografia mea cu pictura geniului dali... The Great Masturbator ...

    RăspundețiȘtergere
  7. pfuaaai..
    un lucru n-am inteles:pietroase sau de mai?
    ce fel de cana esti...ce gust ai... amarui sau acrisoara...si unde :)
    la sambure?

    RăspundețiȘtergere