vineri, 18 februarie 2011

"Tee Tee Club" un act dintr-o piesa si o foto, ambele de mine produse ...



am mai facut un curs, de scriere dramatica, a fost interesant.

Peca Stefan este un Luca (Achim) ... uite ce m-a convins sa scriu, culmeeaaa, da! culmeaaa! aratandu=mi o fotogradie... MULTUMESC Stefan sau Peca sau Pek ...


SCENA 3

TEREZA iese din penumbră și vine spre public, urmată de conul de lumină. Merge țopăit și repede, nesigură pe tocurile foarte înalte. Are o poșetă plic, pe care o deschide căutând ceva în ea și neatentă pe unde calcă. Se împiedică și trage o înjurătură. Se apropie de ușa închisă, bolborosind.

TEREZA

Mă pișșș. Mă pișșș. Mă pișșș pe mineeee. (bate în ușă) Liber? ... (țipă) E liber?

Deschide ușa de perete. Aprinde lumina în interior și se trântește pe scaunul de wc. Este cu spatele la public. Se ridică imediat, își bagă mâna sub rochie și-și dă joc chiloții. Se așează la loc.

TEREZA

Aaa, ce binee, ce bineee ... (se întoarce spre pereți) Să-mi bag, nu mai e hârtie!

Începe să caute prin poșetă, picioarele-i alunecă lateral pe lângă vasul de wc, îmbrâțișându-l.

TEREZA

Ahaaa! Așa mititico! Păpușa lui mama. Pe tine nu te mai împart cu nimeni.

Scoate o țigară. O aprinde cu mișcări nesigure. Trage un fum adânc. Mormăie ceva a satisfacție. Mai trage un fum. Începe sa râdă ușor cu ochii închiși și capul dat pe spate. Murumură monoton.

TEREZA

Tudor și Tamara. Tudor cu Tamara. Tudor în Tamara. Ha ha ha și hi hi hi ... proastă-i Tatiana. Ha ha ha. (îi vine o idee) Chiar!

Începe să caute iar prin plic, scapă țigara în poală, o bagă în gură. Găsește un creion dermatograf, se ridică de pe scaun și ținându-se de perete începe să scrie (citind cu voce tare) TUDOR + TAMARA = LOVE. Apoi, după o scurtă ezitare, continuă, TATIANA + MUIE = ... stă pe gânduri, apoi continuă ... ALTĂ MUIE. Râde isteric și mult. Apoi se întoarce spre public și privește în toate părțile, mirată.

TEREZA

Frate, unde-i bazinul de la wc?


Un comentariu:

  1. You're a little bit crazy, but your crazyness is delightful and charming. Thanks a lot for visiting the Moon Museum, my dear sensitive lady. Take Care.

    RăspundețiȘtergere