vineri, 26 martie 2010

portrete de copii :D





NU
voi posta fotografii care sa ii "avantajeze" pe acesti copii, pentru ca nu frumusetea este principala calitate umana, chiar daca este un pervers criteriu de selectie... si fie vorba intre noi, nici voi, cei care va uitati acum la aceste fotografii, nu sunteti prea aratosi, prea fatosi, prea frumosi...
NU voi posta fotografii in care sa se vada ca si ei sunt inteligenti, pentru ca sunt in felul lor special, pentru ca - din fericire - inteligenta nu este cea mai mare avutie a umanitatii, chiar daca, intrebati la repezeala, am tinde sa raspundem asa ... si fie vorba intre noi, nici voi nu sunteti daVinci sau Einstein.
DA, voi posta fotografii firesti, normale cu niste copii si oameni iubitori, deschisi, prietenosi, sinceri, veseli, lipsiti de prejudecati, asa cum noi nu vom putea fi nici 1000 de ani de acum incolo ... pentru ca este perioada in care IUBIREA este pentru scurt timp si in inimile noastre.
Si pentru ca nici eu NU sunt (cu nimic mai) frumoasa, desteapta, buna, iubitoare (decat voi!!!), citez in final - chiar daca-s lipsita de originalitate - din Marin Preda: "Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

4 comentarii:

  1. acesti copii au o frumusete aparte...ce se gaseste dincolode aspectul fizic...

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase fotografii,mi-ar placea sa vad zambetul copilului in prima fotografie.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ilce ... vei avea ocazia, sapatamana asta numai fotografii frumoase cu copii frumosi voi pune :) ... si oameni frumosi mai am in tolba!!!

    RăspundețiȘtergere