miercuri, 14 aprilie 2010

sarea si piperul - karim rashid [fake :( ]



daca va mai amintiti, cei care - inca - mai cititi acest blog, am tot repetat, pana am inteles si eu ca acest blog nu este de fotografie. ziceam la inaugurarea lui, ca este caietul de teme de la Cursul de Fotografie Dalles oct.2009-martie 2010, corectat si nu prea cu rosu de profi'.
a dat Domnu' s-am teminat, s-am luat si diploma, dupa care am anuntat ca nu voi inchide acest blog ci ii voi schimba "profilul". ma gandeam sa postez mai putine fotografii si sa scriu mai mult, pentru ca: scriu mai bine decat fotografiez si asta pentru ca imi place mai mult sa scriu decat sa fotografiez!
ieri am trait - in decurs de 20 de minute - doua chestii pe care am vrut sa le impartasesc instantaneu si altora, aici pe "cana cu cirese", s-am gandit "ahhhh, de ce n-am aparatul la mineee".
atunci a fost prima mea stupoare... de ce imi trebuie aparatul, cand pot foarte bine povesti?
a doua stupoare... m-am uitat prin blog, in spate, pana am ajuns la inceputul lunii martie cand am terminat cursul s-am descoperit ca, diferit de anuntul facut, am postat mai mult foto decat text!!!
adica imi place mai mult sa fotografiez decat sa scriu?
a treia stupoare... m-am trezit facand fotografii "de produs" proaste nu-i vorba, intr-un softbox imprivizat de docka ... desi acum 3 luni nu gaseam sensul acestor foto in lipsa unei comenzi (pe bani, sa ne intelegem) data de un client..
a patra stupoare... ce mult m-am schimbat!
s-ar mai fi una, cea mai importanta, contrar asteptarilor lor si experientei mele in domeniu, fostii colegi fotografi tin strans legatura (pe bisericute sau nu) si inca se intalnesc pentru fotografie la chemarea profesorilor!

sunt inca "stupata"!!! Imaginea de sus este un omagiu adus profesorilor si colegilor de la Dalles, pe care-i imbratisez.
Se intelege ca "omul negru" sunt eu! :)
...
cine nu-l stie, cineee nu-l stiiieee pe karim rashid (???) ii recomand sa caute pe google dar sa-si rezerve si cateva ore de "stupoare" sau sa citeasca " Design yourself" de el scrisa!

5 comentarii:

  1. Io-s cu corectările pe blog-uri... :)
    Vezi că ai scris interpretativ ”cursul de fotografie”!

    În rest, nu-ti doresc decât să iesi din starea de stupoare în care ai intrat! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ dragos - ca "personajul" negru si rau am fost la curs, nu? :D
    @ marcel - valeu! tocmai eu sa gresesc! eu, "la care" se interpreteaza orice! ... cat despre "stupoare" nu ies decat daca intru in alta stare, gen "exaltare" :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte faini omuletii, si poza imi place, si faptul ca tu esti plina de idei si foarte optimista!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumosi omuletii... imi place ca ai "detalii in alb si in negru". Deci ai invatat ceva la curs! :))

    RăspundețiȘtergere